почистване на DPF Пловдив

Професионално Машинно почистване на DPF /ДПФ филтри за град Пловдив

Почистването и рециклирането на ДПФ филтри или FAP се изъвршва с последен модел професионална техника. Камекс Ауто притежава лиценз и сертификат от DPF Max за използване на технология за почистване на DPF филтри и катализатори.

запази час за проверка и почистване на DPF на телефон: 0888 504 861

 

 

Довери се на Камекс Ауто - Bosch Service за Пловдив. Свържете се с нас и получете актуална оферта за регенерация на ДПФ филтъра на вашият лек автомобил или бус.

 

Връзка с нас
kameks auto DPF max licenz za pochistvane i reciklirana na DPF

Защо се налага да се Почистват ДПФ филтрите

При работата на двигателя и изгарянето на горивото, част от продуктите на изгарянето, които се отделят са сажди и вредни вещества за атмосферата. Филтрите за твърди частици и катализаторите са предназначени да улавят тези твърди частици, както и други вредни емисии  и да намаляват изпускането им в атмосферата с цел опазване на околната среда.

По принцип автомобилите имат режим за активна регенерация на ДПФ филтъра, но при определени условия, най-вече при повече градско шофиране той не сработва или се прекъсва и ДПФ филтъра се запушва което налага неговата подмяна или машинно почистване.

Филтрите за твърди частици и катализаторите са скъпоструващи части от превозните средства ,които в процеса на експлоатация и след определен брой изминати километри неминуемо се замърсяват и запушват.Подмяната им като резервна част е скъпоструваща и по тази причина, услугата на почистване предлагана от нашите машини е отлична алтернатива, доказана със своята ефективност и ниска цена.

Цената за почистване на ДПФ филтъра на автомобил е фиксирана разликата в различните марки автомобили се дължи на различната сложност и времетраене за демонтаж и монтаж.

Процес на професионално машинно прочистване или рециклиране на DPF филтри започва с първоначална оценка на текущото състояние на вафия DPF филтър чрез тестово замерване на пропускливостта и капацитета на действие.

След приключване процеса по почистване на ДПФ се прави повторно замерване, като се проследява постигнатия резултат. След процедурата се изготвя документация за съответния автомобил.

Процесът по почистване трае от час до няколко часа, в зависимост от индивидуалното състояние на DPF филтъра на вашият автомобил и нужните процедури.

Call Now Button