Почистване на радиатори Пловдив

Машинно почистване на авторадиатори охладителна система и парно в Пловдив – Рeмонт на Авто радиатори

запази час за почистване на авторадиатор

Довери се на Камекс Ауто - Bosch Car Service за Пловдив. Свържете се с нас и получете актуална оферта за машинно почистване на охладителна система или радиатор за парно на вашият лек автомобил или бус.

Връзка с нас
Почистване на радиатори Пловдив с машина

Предимства на машинното почистване на авторадиатори

Всеки знае до какво водят запушените радиатори на автомобила, зимата купето на автомобила не е отоплено и прозорците се потят. Същото е и положението когато лятото автомобила прегрява, а погледа Ви постоянно е в стрелката на температурата, вместо да е насочен в пътната обстановка.

КАМЕКС АУТО ЕООД – Bosch Car Service – Пловдив ви предлага евтино решение на този проблем. Без разглобяване на таблото на автомобила, без монтаж и демонтаж на радиатори.

Предлагаме услугата почистване на запушени Радиаторчета, Парно и запушени Водни Радиатори с професионална машина за почистване на Запушени Радиатори.  

През зимните месеци ние ви помагаме да пестите гориво и нерви, да повишите комфорта при пътуване на вашия автомобил. По този начин ще спестите пари за нов радиатор, както и пари за смяната му .

Почистнане на запушен авторадиатор в Пловдив е изключително бързо и лесно. За кратко време запушването бива отстранено с единствената по рода си професионална машина за почистване на запушени радиатори. Свържете се с КАМЕКС АУТО ЕООД – Bosch Car Service за да уговорите ден и час за процедурата – отпушване на запушени автомобилни радиатори.

Call Now Button