Как действа CARBON CLEANING водородно почистване на двигатели

С помощта чист водород от водна пара се предизвиква повишаване на температурата, при което и въглеродните налепи и наслоявания преминават в газообразно състояние и се отвеждат извън двигателя. С повишаване на октановото число на горивото се променя и честотата на работа на мотора, което допринася за допълнителното отстраняване и изхвърляне на въглеродните налепи от буталата и сегментите.

CARBON CLEANING водородно почистване на двигатели е подходящо за дизелови и бензинови двигатели на мотоциклети, леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Начин на действие на CARBON CLEANING водородно почистване:

  1. CARBON CLEANING водородно почистване се включва към автомобила;
  2. При протичане на електрически ток през вода се отделят два газа: кислород и водород. Те образуват така наречения Газ на Браун, чрез които се обогатява горивната смес на двигателя;
  3. В следствие се pовишава ефективността на изгаряне;
  4. Въглеродните отлагания се отстраняват от двигателя.

Водородното почистване на двигателя може да ви спести значителни разходи за подмяна на части и да предотврати бъдещи проблеми причинени от нагари и въглеродни налепи.
Водородното почистване на двигателя с помощта на водород и точно определено количество водна пара, повишава температурата и сублимира наслоените въглеродни депозити. С повишаването и на октановото число на горивото се променя и честотата на работа на мотора, което допринася допълнително за отлепването и изхвърлянето на въглеродните отлагания от буталата и сегментите. С една процедура от 60 минути се почистват също така клапани, ЕГР, Турбо компресор, ДПФ филтър или катализатор.

 

Call Now Button