Blog

Водородно почистване на двигатели цена

Автомобил- 50лв

 
 
 
 
 
Микробус-60лв

Ползи от Водородно почистване

Водородното почистване на двигателя може да ви спести значителни разходи за подмяна на части и да предотврати бъдещи проблеми причинени от нагари и въглеродни налепи.
Водородното почистване на двигателя с помощта на водород и точно определено количество водна пара, повишава температурата и сублимира наслоените въглеродни депозити. С повишаването и на октановото число на горивото се променя и честотата на работа на мотора, което допринася допълнително за отлепването и изхвърлянето на въглеродните отлагания от буталата и сегментите. С една процедура от 60 минути се почистват също така клапани, ЕГР, Турбо компресор, ДПФ филтър или катализатор.

Как действа CARBON CLEANING водородно почистване на двигатели

 
С помощта чист водород водна пара се предизвиква повишаване на температурата, което и въглеродните налепи и наслоявания преминават в газообразно състояние и се отвеждат извън двигателя. С повишаване на октановото число на горивото се променя и честотата на работа на мотора, което допринася за допълнителното отстраняване и изхвърляне на въглеродните налепи от буталата и сегментите.

Как действа CARBON CLEANING водородно почистване на двигатели

CARBON CLEANING водородно почистване на двигатели е подходящо за дизелови и бензинови двигатели на мотоциклети, леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

 

Начин на действие на CARBON CLEANING водородно почистване:

CARBON CLEANING водородно почистване се включва към автомобила;
При протичане на електрически ток през вода се отделят два газа: кислород и водород. Те образуват така наречения Газ на Браун, чрез които се обогатява горивната смес на двигателя;
В следствие се pовишава ефективността на изгаряне;
Въглеродните отлагания се отстраняват от двигателя.